Zoekt u een uniek cadeau of een bijzonder aandenken? Laat uw eigen foto laseren in kristal glas en u heeft een mooi geschenk voor valentijn, vader- & moederdag, verjaardag, bruiloft, geboorte, ter nagedachtenis of een andere gelegenheid. Originele kristallen relatiegeschenken, jubilea aandenken, awards of sportprijzen vindt u op onze zakelijke pagina.
Bridgeclub Huiswaard is een leuke en vooral gezellige bridgeclub, waar zowel de gevorderde als de beginnende bridger zich snel thuis zal voelen. De wekelijkse clubavond is op maandag. Er zijn 3 lijnen die naar speelsterkte zijn ingedeeld, zodat ieder op zijn eigen niveau kan spelen.
Website ontwikkeling
Eén van onze specialisme is websiteontwikkeling. We vinden het belangrijk om het uiterlijk van uw website te combineren met de juiste techniek. Een website moet er niet alleen prachtig uitzien, maar moet ook kloppen qua techniek. Met de juiste techniek verbeterd u de score om gevonden te worden op zoekmachines als Google. Daarbij wordt een website voor u eenvoudig om te onderhouden dankzij de juiste techniek. Bij websiteontwikkeling komt een hoop kijken. Het maakt ons niet uit of het gaat om een simpele website of een uitgebreide website. Iedere website is voor ons een uitdaging om er een prachtig totaalplaatje van te maken.
Webshop / webwinkel
MJ Studio is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke webshops. Dankzij onze webshop software kunt u zelf producten aanbieden en verkopen. Wij zorgen er uiteraard ook nog eens voor dat uw webshop er prachtig uitziet. Zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Onze webshops worden helemaal op maat gemaakt en zijn voorzien van een modern design. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw webshop SEO geoptimaliseerd wordt zodat uw webwinkel helemaal klaar is voor gebruik.
Hosting
Een website is natuurlijk niets zonder een betrouwbare hosting. MJ Studio helpt u graag aan een betrouwbare hosting voor uw website. Wij kunnen zo direct een website online zetten op onze eigen hosting. Een website hoeft zo niet meer verhuist te worden zodra deze klaar is. Wij leveren diverse soorten hosting pakketen op zodat u altijd genoeg ruimte heeft voor uw website en bezoekers van uw website. Uw website blijft zo altijd betrouwbaar online.
Domeinnamen
Naast een hosting kunt u via ons domeinnamen registreren. U kunt zo uw nieuwe website registreren onder uw eigen naam of bedrijfsnaam. Wij registreren graag bijpassende domeinnamen voor uw website. U kunt bij ons ook terecht voor complete hostingpakketen met een eigen domeinnaam.
Applicaties
Sinds de komst van internet is er veel meer mogelijk dan alleen een website voor uw bedrijf. Applicaties veroveren steeds meer het internet. U kunt applicaties gebruiken om delen van uw website te automatiseren. Zo kunt automatisch uw klanten beheren en dit bespaart u weer een hoop tijd. Naast applicaties voor het beheren van uw klanten is er nog veel meer mogelijk. U kunt bij MJ Studio altijd informeren naar de mogelijkheden om delen van uw website te automatiseren of applicaties voor uw website te bouwen.
Grafisch ontwerp
Het uiterlijk van uw website is een belangrijk onderdeel. Het eerste contact met uw potentiële klant is vaak het design van uw website. MJ Studio is niet alleen ervaren in het bouwen van uw website, maar ook in het grafisch ontwerp. Wij zorgen er graag voor dat de complete website er fantastisch uitziet. Niet alleen de technische kant, maar ook het uiterlijk wordt door ons graag onderhanden genomen.
Onderhoud

Vaak heeft u zelf geen tijd om uw website te onderhouden terwijl het onderhoud van belang is om uw website draaiende te houden. U kunt MJ studio inzetten voor het onderhoud van uw website. Eventueel kunt u door ons regelmatig onderhoud laten uitvoeren. Uw website wordt zo op vaste tijden geüpdatet zodat alles er in orde uit komt te zien.  Uw website blijft zo altijd actief en u kunt gewoon blijven doen waar u goed in bent. Wij zorgen ervoor dat wij voor u doen waar wij goed in zijn en dat is het onderhouden van uw website.