Zoekt u een uniek cadeau of een bijzonder aandenken? Laat uw eigen foto laseren in kristal glas en u heeft een mooi geschenk voor valentijn, vader- & moederdag, verjaardag, bruiloft, geboorte, ter nagedachtenis of een andere gelegenheid. Originele kristallen relatiegeschenken, jubilea aandenken, awards of sportprijzen vindt u op onze zakelijke pagina.
Bridgeclub Huiswaard is een leuke en vooral gezellige bridgeclub, waar zowel de gevorderde als de beginnende bridger zich snel thuis zal voelen. De wekelijkse clubavond is op maandag. Er zijn 3 lijnen die naar speelsterkte zijn ingedeeld, zodat ieder op zijn eigen niveau kan spelen.
De Stem van Twente
Maak Twentenaren enthousiast voor de actie om Tweede Kamer-lid Pieter Omtzigt met voorkeurstemmen voor het parlement te behouden. Dat was de opdracht aan MJ Studio. De actie had groot succes: nog nooit is een Kamerlid met zoveel voorkeurstemmen in de Tweede Kamer gekozen. 
Wie zijn we
MJ Studio is een jong bedrijfje, nog opgericht tijdens de HBO-studie van de twee initiatiefnemers Maikel Slot en Jochem Schulten. De jeugdigheid staat borg voor enthousiasme, flexibiliteit en ambitie. De opleiding staat borg voor professionaliteit. MJ Studio is ook heel erg Twents: nuchter, betrouwbaar, doen wat je belooft
Visie
Alles draait om het effect en de effectiviteit. Leuke dingen bedenken die niet werken, dingen die niet het beoogd resultaat hebben, passen niet in ons visie. Uw website is niets anders dan een instrument om uw communicatiedoelen te bereiken. Niets meer, maar zeker ook niet minder. Uw succes met de website is ook óns succes.
Uw team
Het kernteam van MJ Studio bestaat uit twee gedreven professionals: Maikel Slot en Jochem Schulten. Ieder heeft een eigen specialisme: Maikel is de creatieveling, Jochem de techneut. Voor u is het één team. Achter het team zit een reservoir aan specialisten op alle terreinen van de nieuwe media en de sociale media.